Handelsbetingelser

Spar minimum 25% på alle modeller

Handelsbetingelser

Hos Aktiveure.dk gælder nedenstående betingelser

Betaling

Aktive Ure modtager betaling med enten Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard eller mobilepay ved aftale med Aktiveure.dk. Betaling vil blive trukket på din konto, når varen bliver sendt afsted fra lageret.

Aktiveure.dk tilbyder også ordreafgivelse med bankoverførsel. I dette tilfælde vil varen senest blive afsendt hverdagen efter at vi har modtaget det fulde beløb på vores konto.


Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inklusiv moms.


Aktive Ure bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.


Levering

Aktiveure.dk benytter sig af levering fra PostNord.


Kontakt

Henvendelser angående produkter, funktioner, farver, design m.m. Samt reklamationer og returnering bedes sendes til: Info@aktiveure.dk.


Fortrydelsesret

Fortryder kunden sit køb, er det muligt at returnere produktet. En vare, der er i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelsen, kan således returneres til Aktiveure.dk på nedenstående adresse, såfremt dette sker senest 14 dage efter kundens modtagelse af varen.


Returnering

Ved returneringen skal Aktiveure.dk oplyses om at kunden har fortrudt sit køb. Dette sker pr. mail til: info@aktiveure.dk. Herefter tilbagesender Aktiveure.dk en returformular som kunden udfylder og sender med varen retur. Kunden behøver ikke at give nogen begrundelse for returnering af ordren, men en kort forklaring vil hjælpe med at forbedre Aktiveure.dk’s kundeservice i fremtiden.


En vare, der returneres, skal sendes tilbage i dens originale indpakning og ledsages af en kvittering for ordreafgivelse (de oplysninger som fremgår af din ordrebekræftelse ved endt køb).


Det beløb, som kunden har betalt for den pågældende vare eksklusiv leveringsomkostninger, vil blive tilbagebetalt efter returnering af varen. Kunden afholder selv forsendelsesomkostningerne i forbindelse med returnering af varen, samt ansvaret for returneringen. Aktiveure.dk tager altså ikke ansvar for mistede returneringer i posten.


Returnering af en vare kan ske på nedenstående adresse:


Aktiveure.dk

Sundby Birkevej 7

DK-4800 Nykøbing F.


Kunden vil modtage tilbagebetalingen senest 14 dage efter at Aktiveure.dk har modtaget kundens tilbagesendte produkt på virksomhedens adresse.


Reklamationsret

Du har som kunde 2-års reklamationsret på alle købte varer. Kunden kan således ikke påberåbe sig fejl og mangler, der viser sig 2 år efter at en vare er blevet leveret.


Reklamationsretten dækker ikke defekter der skyldes almindeligt slid, forkert brug eller betjening af en vare, fugtskader eller anden brug og anvendelse, der ikke er i overensstemmelse med de instruktioner, der leveres sammen med varen.

Eventuelle fejl eller mangler ved det modtagne skal påberåbes inden rimelig tid, efter at disse blev konstateret eller burde have været konstateret.


Returnering af en vare, som er behæftet med fejl eller mangler, herunder i forbindelse med reparationer eller omlevering, sker for aktiveure.dk's regning og risiko. I forbindelse med returneringen skal kunden oplyse aktiveure.dk om, hvori fejlen eller manglen består. Det sker pr. mail på info@aktiveure.dk


Såfremt varen indenfor den nævnte frist på 2 år viser sig at være behæftet med fejl eller mangler, påtager Aktiveure.dk sig at udbedre sådanne fejl og mangler indenfor rimelig tid. Hvis det af Aktiveure.dk skønnes hensigtsmæssigt, kan Aktiveure.dk i stedet for at udbedre fejl og mangler levere en ny fejlfri vare eller refundere købesummen, inkl. kundens udgifter til returnering.

Virksomhedsoplysninger

Www.AktiveUre.dk

 

Sundby Birkevej 7

 

4800 Nykøbing Falster

 

E-mail: Info@aktiveure.dk

 

Mobil: 28 26 32 29 / 42 16 12 19

 

CVR nummer: 38842161

Info

Vi leverer gratis til hele landet

Læs om handelsbetingelserne her

Læs vores blog her

Trustpilot