HVORFOR ER FYSISK AKTIVITET VIGTIG

Gratis fragt

Kundeservice døgnet rundt

Spar minimum 25% på alle modeller

Hvorfor er fysisk aktivitet vigtig?


30 minutters fysisk aktivitet om dagen

Sundhedsstyrelsen anbefaler minimum 30 minutters fysisk aktivitet eller bevægelse om dagen. En fysisk aktivitet defineres ud fra en bevægelse som øger energiomsætningen i kroppen. Det betyder, at både den ustrukturerede aktivitet og den mere bevidste træning i løbet af dagen, begge tælles med.


Den ustrukturerede aktivitet kunne være dine vanlige gøremål, som eksempelvis indkøb i supermarkedet, at du går ned til bussen, eller gøre rent - disse fysiske aktiviteter og bevægelser tælles ikke med under de anbefalede 30 minutter - i det at ens krop ikke arbejder med høj intensitet. Hvad er høj intensitet? SE HER.


10.000 skridt dagligt, så er du i gang!

Det anbefales at gå 10.000 skridt for voksne, og 12.000 skridt for børn, om dagen. Disse skridt svarer til den nødvendige daglige bevægelse, som vi mennesker har brug for.


Brug vores aktivitets ure til at holde overblik over din daglige aktivitet, og oplev samtidig øget velvære ifm. bedre sundhed. Herunder: forbyggelse af flere sygdomme, eksempelvis forbedret blodtryk, vægttab og forbedret insulinfølsomhed.


Daglig aktivitet forebygger flere sygdomme

Diabetesforeningen foreskriver, at fysisk aktivitet øger følsomheden overfor insulin og forebygger følgesygdomme til type 1- og type 2-diabetes, samtidig med at det påvirker blodsukkeret, kolesteroltal og blodtrykket positivt. Når du bevæger dig, forbrænder du energi. Dermed vil du komme i en situation, hvor du rent faktisk taber dig, hvis du spiser det samme som du plejer, samtidig med at du bevæger dig mere. Her skal du bare være opmærksom på at ved øget bevægelse, kommer en øget sult som skal dækkes. Jo mere kroppen forbrænder, jo mere skal der indtages. Hvis ens mål er at tabe sig, skal man derfor ved følelsen af at vægten står stille, istedet kigge på den mængde af fødevarer og drikkelse som man indtager.


Aktivitetsure kan øge motivationen

Vi ønsker at give dig en øget motivation til mere bevægelse i hverdagen. Vi har en intention om at det skal være sjovt og motiverende at bevæge sig, samtidig med at du kan følge med i din daglige aktivitet samt de mål du eventuelt har sat for dig selv. Når du køber et aktivitetsur hos os, følger der en gratis app med, som bruges til at koble din smartphone og uret sammen. I den app kan du se din daglige aktivitet og din søvnrytme. Dataen bliver glemt inde på appen og det gør at du kan se hvor aktiv du har været over en periode, eksempelvis en uge, en måned eller et år. På den måde kan du se om du er blevet mere aktiv over tid.

 

Virksomhedsoplysninger

Www.AktiveUre.dk

 

Sundby Birkevej 7

 

4800 Nykøbing Falster

 

E-mail: Info@aktiveure.dk

 

Mobil: 28 26 32 29 / 42 16 12 19

 

CVR nummer: 38842161

Info

Vi leverer gratis til hele landet

Læs om handelsbetingelserne her

Læs vores blog her

Trustpilot