GODE RÅD TIL MERE BEVÆGELSE

Gratis fragt

Kundeservice døgnet rundt

Spar minimum 25% på alle modeller

Gode råd til mere bevægelse


Får du ikke bevæget dig nok på arbejdet?

Har du et stillesiddende arbejde som så mange andre, kan det være svært at få bevæget sig nok i løbet af dagen. Sidder du eksempelvis bag en computerskærm en hel dag, eller sidder som chauffør i mange timer ad gangen - så er du måske blandt 1 ud af 4, som ikke får bevæget sig nok i løbet af en dag.


Er du typen, som sidder på samme plads, stort set fra du kommer på kontoret og indtil du går igen? Du spiser muligvis også din frokost foran computeren. Brug istedet 10-15 minutter i løbet af arbejdsdagen på at gå en tur. Som de fleste har du sikkert 30 minutters pause. De kan bruges både på at spise og en lille gåtur, istedet for at sidde ned og måske kigge på sin telefon.


Få hjælp fra aktivitetsuret

De fleste af vores aktivitetsure har en inaktivitetspåmindelse, som kan slåes til. Med denne funktion kan du indstille uret til at minde dig om, at du skal bevæge dig - eksempelvis efter 30 minutters inaktivtet. Det kan være en god motivation, hvis man ikke lige husker at få gjort det af sig selv. Kig i beskrivelsen af den model du kunne tænke dig, for at sikre dig, at den funktion er med i aktivitetsuret. Læs vores artikel omkring hvor mange skridt det anbefales at man dagligt går her. Det kan være motiverende at se sin aktivitet inde på den medfølgende app, som du får gratis med ved køb hos os.

5 gode råd

  • Gå en tur med en kollega

Det kan være nemmere at få bevæget sig lidt i løbet af arbejdsdagen, hvis andre er interesseret i en gåtur sammen med dig. En god løsning kunne være at finde en arbejdskollega som kunne være interesseret i at få lidt daglig motion sammen med dig.


  • Tag trappen på arbejdspladsen

De fleste kender det med at undvige motionen bevidst, ved at tage elevatoren istedet for at tage trappen. Husk at alle skridt tæller - også når det gælder trappen.


  • Parker bilen længere væk

Når du skal handle, eller har andre ærinder, kunne en god idé være at parkere lidt længere væk, for at tage de ekstra skridt.


  • Lav konkurrencer

Hvis du har en god ven/veninde, eller en anden som står i samme situation som dig og ikke får bevæget sig nok i dagligdagen. En god måde at kunne motivere hinanden på, kunne være at lave en indbyrdes konkurrence for at få gået nogle flere skridt.


  • Gå en tur med naboen

Måske har du en venlig nabo som kunne være med på en gåtur. Det kan laves som en aftale et par gange om ugen, så I på en måde har en forpligtelse overfor hinanden - det kan være en god motivation.

Virksomhedsoplysninger

Www.AktiveUre.dk

 

Sundby Birkevej 7

 

4800 Nykøbing Falster

 

E-mail: Info@aktiveure.dk

 

Mobil: 28 26 32 29 / 42 16 12 19

 

CVR nummer: 38842161

Info

Vi leverer gratis til hele landet

Læs om handelsbetingelserne her

Læs vores blog her

Trustpilot