DERFOR ER DIN SØVN VIGTIG

Gratis fragt

Kundeservice døgnet rundt

Spar minimum 25% på alle modeller

Derfor er din søvn vigtig


Hvorfor er det vigtigt med en ordentlig søvn?

Vores søvn er langt vigtigere end vi går rundt og tror. Mange tager deres søvn for givet – og tænker ikke over om de får nok kvalitetssøvn og hvordan de kan optimere den. Eksempelvis er det en god tommelfingerregel at gå i seng på nogenlunde samme tidspunkt hver aften – og sove i et mørkt og køligt rum.


Får du nok ud af din søvn kan det have forebyggende, helbredende og genopbyggende funktioner. Dårlig søvn er nemlig med til at bl.a. at nedsætte det daglige energiniveau, koncentrationsevnen, immunforsvarets funktioner samt evnen til at lagrer informationer i hukommelsen.


Hvor meget søvn har jeg brug for?

Der er mange der spørger sig selv: ”Hvor meget bør jeg sove om natten?” Dette spørgsmål er der ligeså mange svar på, som vi er mennesker på jorden. Søvn er nemlig meget individuelt – nogen har brug for meget søvn, og andre, lidt søvn.


Dog har de fleste voksne behov for 7 timers sammenhængende søvn, mens børn har større søvnbehov. Det vigtige mht. søvn er om den er sammenhængende og om det er decideret kvalitetssøvn. Kvalitetssøvn er dér hvor du kommer ned i den dybe søvn, hvor du bliver udhvilet til næste dag.

Vis mig aktivitetsure der

registrerer søvnrytme

Søvn er vigtig for hjernen

Søvnen har en helt afgørende betydning for hjernen. Uden din søvn bliver informationer du har lært eller oplevet ikke lageret ordentligt i hjernen – og disse vil på et senere tidspunkt være vanskelige at genkalde. Det er også derfor man siger, at for lidt søvn forringer indlæringsevnen. Du vil sagtens være i stand til at løse opgaver du er rutineret i – men så snart det handler om at indlære nye ting, er søvnen en skelsættende faktor for om det bliver en succes eller en fiasko.

Virksomhedsoplysninger

Www.AktiveUre.dk

 

Sundby Birkevej 7

 

4800 Nykøbing Falster

 

E-mail: Info@aktiveure.dk

 

Mobil: 28 26 32 29 / 42 16 12 19

 

CVR nummer: 38842161

Info

Vi leverer gratis til hele landet

Læs om handelsbetingelserne her

Læs vores blog her

Trustpilot